Tidigare resultat Trans Scania

Jag roade mig lite med att sammanställa resultaten ifrån tidigare år på Trans Scania. De celler som är gulmarkerade visar vinnartiden för det året. Jag gjorde detta mest för att få någon idé kring vilken tid jag ska sikta på. Den här typen av jämförelser blir såklart väldigt teoretiska, mycket kan hända på 246 km.

Kolumnen TS visar personens bästa tid på Trans Scania och listan är sorterad efter den tiden. Kolumnen 100 miles längst till höger visar personens bästa tid på 100 miles efter vad jag har hittat på DUV statistics (båda dessa kolumner är markerade i grönt). I de fall då jag inte har hittat någon tid på 100 miles så har jag angett N/A. Flera av löparna hade långa meritlistor så det är möjligt att jag har missat någon tid. Även om löparen haft tider på 24 h lopp osv. så har jag inte inkluderat det. Jag valde 100 miles då det är det som jag lättast kan relatera till men jag ska försöka utöka till 24 h också. Om man är intresserad av vilken typ av lopp som löparen har gjort sin tid på 100 miles så går det enkelt att kontrollera på DUV statistics.

Tiderna på 100 miles kan i varje fall ge en fingervisning till vilken en potentiell tid på TS. Maxtiden är 60 timmar och tiderna tidigare år spänner mellan banrekordet på 36:59:29 till 56:09:00. Ingen har alltså använt maxtiden ännu men det finns flera DNF genom åren.

Utifrån tiderna så är det fullt rimligt att planera för att vara ute i 45-55 timmar.